Jamboree és ÁSZÉV-jutalmazás

2022. június 8.
2022. június 02-án „duplán” jó napunk volt.

Jamboree

Egyrészt tanítás nélkül telt el ez a borúsnak induló csütörtök, másrészt pedig a Szabad-strandon, a Jamboree programon vettek részt tanulóink, tanáraink, ahol sport, játék, kreativitás, ügyesség volt a jelszó a délelőtt folyamán. Az ötperces időeltolódással induló osztályok piros és kék útvonalon juthattak le a campingbe, s útközben három állomást érintettek különböző feladatok megoldásával.

A Szalki-szigetre leérve sem unatkoztak tanulóink, hiszen volt lehetőség osztálykeretben főzőcskézni. Megvillanthatták főzőtudományukat nebulóink: készült itt grillezett virsli és kolbász, fűszeres húsok, paprikás krumpli. Annyi biztos, hogy has nem maradt éhesen!

Közben pedig természetesen zajlottak a sportmérkőzések az osztályok között: strandfoci, -kézi, -röplabda. Az elmúlt években oly nagy sikerű geodoboz keresés ismét elnyerte diákjaink tetszését. Az ügyességi akadálypályán pedig a biciklizést kedvelők bizonyíthattak. A pontgyűjtésben a legtöbb pontot elért osztályt tanév végén díjazzuk.

 

ÁSZÉV-díjazottak jutalmazása

A nap másik kiemelkedő eseménye volt, hogy egy kis „különítmény” a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Digitális Közösségi Alkotóműhelyében ünnepségen vett részt. Itt a szakmai versenyen kimagasló eredményt elért diákok és felkészítő tanárok kerültek rektorfénybe.

 

Jutalmat vehetett át a Centrum vezetőségétől Erdélyi Hédi 12. a osztályos, sport ágazatos tanuló az Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén (ÁSZÉV) Sport ismeretek tantárgyból elért negyedik helyezéséért. Felkészítő tanára Horváth István.

 

Az ügyvitel ágazatot Irodai ügyviteli ismeretek tantárgyból Markó Médea Mercédesz 12. b osztályos tanuló képviselte, aki a 14. helyen végzett az erős mezőnyben. Felkészítő tanára Vass Erika tanárnő volt.

Gratulálunk a jutalmazottaknak!

 

Iskolánknak és alsóbb éves diákjainknak pedig hasonló szép eredményeket kívánunk az elkövetkező évekre.

 

Dunaújvárosi SZC

RUDAS

Közgazdasági Technikum és Kollégium

2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.
titkar@rudas.hu
Porta: +36-25/510-280 4-es mellék
Iskolatitkár: +36-25/510-280 1-es mellék
Kollégium: +36-25/510-280 5-ös mellék