Felvételi tájékoztató

Kategória: rudas Készült: 2017. április 19. szerda

KIFIR egyeztetett felvételi jegyzék

 

Tisztelt Szülő!

Kedves 8. osztályos Tanuló!

Bizonyára nagyon várják már a középiskola értesítő levelét arról, hogy a most még 8. osztályos diák hol folytathatja immár középiskolai tanulmányait. A levelet hamarosan küldjük Önöknek.

Az Oktatási Hivatal kialakította a középfokú iskolai felvételi eljárás hivatalos végeredményét, és a mai napon elérhetővé tette a középfokú iskoláknak az egyeztetett felvételi jegyzéket.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy iskolánk valamennyi meghirdetett tanulmányi területén indíthatjuk a képzéseket a 2017/2018. tanév 9. évfolyamán.

Köszöntjük a 2017/2018. tanév 9. évfolyamára felvételt nyert diákokat!

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma tagintézménybe felvételt nyert tanulók listája itt olvasható:

Tekintettel arra, hogy a meghatározott férőhelyek feltöltésre kerültek, rendkívüli felvételi eljárást nem hirdetünk.

A tanuló – kiskorú esetén a gondviselője –, aki felvételi kérelmének elutasításáról kap értesítést, a vonatkozó jogszabályok alapján a döntés ellen illetékmentes jogorvoslati kérelemmel élhet.

A jogorvoslati kérelem benyújtása az alábbiak szerint történhet:

  •  a kérelemhez csatolni kell a kitöltött „Adatlap középiskolai fellebbezéshez” nyomtatványt,
  •  a kérelemben címzettként a Dunaújvárosi Szakképzési Centrumot (2400 Dunaújváros, Római krt. 51/A, képviseli: Csapó Gábor főigazgató) kell megjelölni,
  •  az iratot azonban a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma (2400 Dunaújváros, Római krt. 47-49., képviseli: Szemenyei István igazgató) tagintézménybe kell eljuttatni személyesen vagy postai úton,
  •  a jogorvoslati kérelmet az elutasító határozat kézhezvételétől számított 15 napon belül lehet benyújtani.

A benyújtott kérelmek alapján a jogorvoslati eljárást az intézmény fenntartója folytatja le, melynek eredményéről a kérelmet indító írásban kap tájékoztatást.

Az „Adatlap középiskolai fellebbezéshez” nyomtatvány itt letölthető.

Felmerülő kérdéseivel kérjük, forduljon Gloczné Behon Marianna szakmai igazgatóhelyetteshez vagy Vácz Jánosné iskolatitkárhoz a 06 (25) 510-282-es telefonon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Dunaújváros, 2017. április 19.

Szemenyei István s. k.

igazgató