FELVÉTELI JEGYZÉK A 2017/2018. TANÉVRE

Kategória: rudas Készült: 2017. március 16. csütörtök

Tisztelt Szülők!

Tisztelt 8. osztályos Tanulók!

Az általános felvételi eljárás keretében a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma (OM azonosító: 203034, feladatellátási hely azonosítója: 009) intézménybe felvételi jelentkezési lapot benyújtott tanulókról elkészítettük a felvételi jegyzéket. A listák elérhetők honlapunkon is (www.rudas.hu).

A diákok felvételi pontszámait a jegyzékek tanulmányi területenként tarta|mazzák. A pontszámítás az általános iskolai eredmények alapján történt, melynek során az 5-6-7. év végi és a nyolcadikos félévi magyar nyelv, magyar irodalom, történelem, idegen nyelv, matematika osztá|yzatokat vettük figyelembe.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a felvételi jegyzéken mindenki szerepel, aki a jelentkezési lapján az adott tanulmányi területet megjelölte.

A jegyzéken feltüntetett ,,sorszám" nem jelenti automatikusan a felvétel rangsorát, mivel egy-egy tanuló több helyre is jelentkezhetett, így akár másik iskolába nyerhet felvételt. A lista végén szereplő tanulók is bekerülhetnek intézményünkbe a felvételi eljárás során.

Felmerülő kérdéseikkel kérjük forduljanak Vácz Jánosné iskolatitkárhoz vagy Gloczné Behon Marianna szakmai igazgatóhelyetteshez a 06 (25) 510- 282-es (mellék száma: 1) telefonszámon, illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Dunaújváros, 2017. március 7.

 

Szemenyei István

igazgató